#1 Od: , June 28th, 2007 04:17
Oka. Beru si to k srdci, jenom co mi cas trosku dovoli tak neco zplodim. ;)
#2 Od: Patrik Jíra, June 27th, 2007 19:17
doufam ze si to precte (a vezme k srdci) :)
#3 Od: Tomáš Pavelka, June 27th, 2007 13:09
Mozna by se mohl predstavit hlavne ten, kdo to predstavovani vymyslel. :D
#4 Od: Patrik Jíra, June 27th, 2007 11:58
tak nevim, ale zda se mi, ze jste me k tomuhle vyprovokovali jen protoze vas zajimalo, kdo teda to rails forum zalozil:) byla by krasa, kdyby se tady objevily i dalsi profily, nez jen ten muj a kesavuv. panove, cekame:)
#5 Od: Patrik Jíra, June 22nd, 2007 13:36
Ahoj, jmenuju se Patrik, je mi 23 let a pocházím z malebného městečka na Vysočině, zvící jméno Pacov.
Dětství jsem měl relativně poklidné, rodina sice neuplná ale zato milující. Po kratším váhání jsem nastoupil na gymnázium v Pacově, kde jsem o několik let později složil maturitní zkoušku s vyznamenáním.
Vysokou školu jsem si vybral na základě přijímacích zkoušek - na FJFI při ČVUT v Praze žádné nebyly a proto jsem se vrhl na studium oboru Praktická informatika s navazujícím oborem Softwarové inženýrství.
Na FJFI jsem složil státní bakalářskou zkoušku bez vyznamenání:) a jsem přijat na dálkové studium Softwarového inženýrství na FEL při ČVUT Praha.
Co se týče toho, co vás asi nejvíce zajímá: k webdesignu jsem se dostal na střední škole, kdy jsem zkoušel, co dokáže MS Frontpage a úplně mě pohltila technologie rámcového layoutu HTML stránek.
Zanedlouho poté jsem se ale dostal k blogu Petra Staníčka, který totálně změnil můj pohled na webdesign. Začal jsem se zajímat o přístupnost, použitelnost, programování v PHP, a spoustu dalších věcí s tím spojených. Vytvořil jsem si vlastní CMS a zrealizoval několik projektů sám za sebe, a o několik projektů více pod firmou Economia online (iHNed.cz).
Při krátkém pobytu v USA, kde jsem se také snažil získat práci v jedné konkrétní nepříliš IT oblasti, dostal jsem se k Ruby on Rails. Od té doby (cca půl roku nazpět) se o Ruby on Rails zajímám.
Z mého osobního života snad jen to, že mám přítelkyni a několik dalších méně časově náročných hobby jako florbal nebo hra na saxofon v kapele Mama Earth.
Pokud by někdo měl zájem o další informace, které jsem snad vynechal, nestyďte se napsat:)
P.J.
#6 Od: Josef Šimánek, April 9th, 2014 23:43
Tak jestli to furt platí, rád bych se tě optal, jak jde florbal?
#7 Od: Patrik Jíra, April 10th, 2014 07:02
Na poslednim florbale před Vánoci jsem se dostal do potyčky s bývalým boxerem. Ona totiž ta parta, kam jsem chodil, moc nezná pravidla a tak ten, ač větší a silnější chlapík, dostal docela hezkej "bodyček" potom, co zašlápnul míček u hrazení (a tim vlastně oznámil: odteď nejsou pravidla). Způsob, jakym proběhlo vyjasňování kdo co neměl dělat, jsem uznal za dobrej důvod už nechodit s nima dál hrát, podobný situace by se opakovaly.
Ale jakmile se přestěhuju naplno na Letnou, najdu si tu nějakou duševně i florbalově vyspělejší partu ;)
#8 Od: Josef Šimánek, October 3rd, 2014 06:43
Tak už jsi našel "florbalově vyspělejší partu"? A jaký je život na Letný?
Systém běží na Discourse, nejlepší zážitek je se zapnutým JavaScriptem